Historie - #3

Jeg bestemte meg for å høre litt mer på sangene deres og se litt på bilder av dem før jeg gjør noe som helst annet.


Etter noen timer med stalking bestemte jeg meg for å gå å skifte til treningstøy for så å ta meg en joggetur ned til butikken å kjøpe noen fler epler siden det var tomt. Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig glad i epler, og jeg spiser det hele tiden, altså - jeg er en epleholiker, ehm, joda, heh.. Jeg gikk inn i walkinclossetet mitt å fant frem en tights, sports-bh og en treningssinglet jeg kunne bruke og skiftet likså godt bare der inne. Etter jeg hadde skiftet gikk jeg inn på rommet mitt igjen, plukket opp iPhonen min og høretelefonene mine og gikk ned, tok på meg treningsko og gikk ut. Jeg stoppa på trappen utenfor huset å så ut mot fotballbanen som var rett over gata. Må si det var mange fine gutter der. Jeg puttet ørepluggene inn i ørene og begynte å jogge forsiktig bortover gangfeltet. 

Etter cirka en times joggetur jogget jeg mot butikken for å kjøpe de eplene jeg skulle kjøpe, men fant fort ut at jeg hadde klart å glemme pengene hjemme, så måtte jogge hjem igjen, for så å jogge tilbake til butikken og hjem igjen, haha. Da jeg kom til butikken for andre gang møtte jeg på noen jeg syntes så ganske kjent ut. Jeg gikk bort mot eplene, men holdt fremdeles et lite øye med de seks guttene som sto borte ved godteriet. Bare for å se ekstra etter hvem det egentlig var(i og med at de så så utrolig kjente ut) gikk jeg bort mot godteriet jeg også. Da så jeg det. Det var One Direction. "Åherregud, det er One Direction" hviska jeg ut i lufta, og tydelig vis hørte en av guttene det og derfor snudde seg mot meg. De andre guttene snudde seg også etter at den første hadde gjort det. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, hva jeg skulle si eller noe som helst. "Hei" var alt jeg fikk frem der og da. "Hei du" sa den mørkhårede gutten med grønne øyne. "Jeg er Harry, hva heter du?" sa han, og det var da jeg skjønte at det var han jeg syntes var så utrolig kjekk i de timene jeg satt å stalka dem. ""dn"" sa jeg og strakk frem hånda for å hilse før Harry smålo litt. "Fint navn på en fin jente! Men, du kan heller få en klem" Jeg var helt målløs. Skulle jeg virkelig klemme Harry Styles? Gutten jeg for noen timer siden hadde sittet hjemme på rommet mitt med macen min å stalka som en annen tulling? Jeg løftet hendene forsiktig og gikk litt nermere han før jeg ga han en klem. Over skulderen hans kunne jeg se de andre guttene stå å fnise, hviske og se på Harry og meg. "Lurer på hva de snakker og ler sånn om?" tenkte jeg med meg selv.Rebecca! x

4kommentarer 

Historie - #2

"Moren din kjørte deg fort til skolen, og det første du så når du kom frem var en plakat som hang på muren  der du og venninnene dine brukte å sitte på i friminuttene."


 

"Hade!" sa jeg til mamma før jeg ga henne en klem å gikk ut av bilen. Jeg stirret fremdeles på den plakaten som var der, men så ikke helt hva det sto eller hva det handlet om. Plutselig hørte jeg noen rope navnet mitt borte ved døren inn til skolen, så jeg mistet konsentrasjonen på plakaten før jeg så bort mot døren. Det var venninnene mine Maja og Line, som også opprinnelig kom fra Norge, men som hadde bodd her nesten like lenge som meg, så de snakket også engelsk. Jeg gikk bort til dem å begynnte å prate mens vi gikk inn i korridoren og bort til skapene våres. Jeg hadde kjemi nå, mens Maja og Line hadde matematikk. Jeg gikk bort til klasserommet, og hørte at læreren allerede hadde begynnt timen, men det var ikke kjemi han snakket om, tvert imot. Det var om One Direction, ikke at jeg viste hvem det var eller noe. Læreren sa noe med at de skulle komme hit, på skolen å holde en liten konsert for elevene, og at det var muligheter for å møte dem etterpå.

Skoledagen gikk fort, å før jeg viste ordet av det var den over. Jeg bestemte meg for å gå hjem istede for å ta bussen som jeg pleier, i og med at det var så varmt ute nå. Da jeg kom hjem gikk jeg rett opp på rommet mitt med et eple i hånden. Jeg fant frem macen og begynnte å søke litt på One Direction. Jeg kom over sangen deres "What makes you beautiful" å ble helt forelsket i dem. Spesielt den gutten med krøllene. "Jeg må finne ut hva han heter!" tenkte du. Du gikk på wikipedia.no og søkte på One Direction igjen. Ikke at jeg fikk så mye ut av det søket, men det sto litt om hver gutt der. Jeg bestemte meg for å søke opp hvert enkelt navn på google bilder. Da jeg søkte på Harry Styles fant jeg han med krøllene. Jeg syntes han var så utrolig fin, kjekk og så videre. Jeg bestemte meg for å høre litt mer på sangene deres og se litt på bilder av dem før jeg gjør noe som helst annet.


også ganske kjedelig del egentlig, men det blir morsommere snart, promise :)

Rebecca! x

2kommentarer

Historie - #1 +info

(DET KAN HENDE DET BLIR LITT RAR SKRIFT PÅ HISTORIENE, MEN DET ER FORDI JEG SKRIVER DEM I WORD FØRST, FOR SÅ Å KOPIERE TEKSTEN OG LIME DEN INN SOM ET NYTT INNLEGG! HÅPER DET ER GREIT FOR DERE, også er det bare for denne delen, ingen andre deler X)

 

Nå skal jeg starte å skrive en historie her på bloggen. Dette er min første historie, så håper dere liker den, og kommenterer i kommentarfeltet om det skulle være noe dere lurer på, eller om det skulle være noe dere synes jeg bør endre med historien.

Jeg kommer ikke til å ha et bestemt navn på hovedpersonen, så det blir å stå "dn", altså "ditt navn".

"dn" er ei  15, snart 16 år gammel jente fra Norge. Moren og faren til "dn" bestemte seg for å gå hver til sitt da "dn" var to år gammel, av forskjellige grunner. Hun og moren hennes flyttet etter et års tid til USA. De har nå bodd der i snart 13 år. De har ikke kontakt med faren til "dn", men moren hennes har funnet kjærligheten i USA, og har giftet seg med en hyggelig mann som heter Michael.  Moren til "dn" heter Louise. Følg med videre så får dere se hva som skjer.

 

""dn" våkne vennen!" Ugh, det var moren min som var på døren igjen. Jeg hatet når hun kom for å vekke meg på morgenen. Jeg ville mye heller sove enn å dra på skolen, men det er jeg vell ikke helt alene om.

"Gi meg fem minutter da, pils?" ropte jeg tilbake.

"Nei, da blir du forsein til skolen! Stå opp, nå!" mamma brukte alltid å  bli irritert om jeg ikke sto opp med en gang, hun hadde alltid vært sånn, og hun kommer nok alltid til å være sånn også.

"Okei, jeg kommer." Jeg måtte bare gi meg til slutt, sånn at hun gikk.

Jeg sto opp å gikk inn i mitt nydelige walkincloset som jeg hadde vunnet på en konkurranse på nelly.com for ikke så mange ukene siden, der de fiksa et walkincloset til tre heldige jenter, og en av dem var meg. Jeg fant frem noen klær jeg kunne gå med i dag også gikk jeg inn på badet for å dusje og ordne meg. Etter 20 minutter kom mamma å banket på døren inn til badet.

""dn" er du ferdig? Vi må gå nå."

"Jepp, jeg kommer nå!" Jeg sprang ned trappen og inn på kjøkkenet. Jeg tok meg et eple og spiste det sjappt opp før jeg sprang til gangen, tok på meg sko og jakke og gikk ut  bilen der mamma ventet på meg.

"OMG mamma, du trenger ikke stresse sånn, jeg kommer ikke noe fortere fordi om."

Moren din kjørte deg fort til skolen, og det første du så når du kom frem var en plakat som hang på muren  der du og venninnene dine brukte å sitte på i friminuttene.

Dette ble en veldig kjedelig del, men er ikke alle del 1 kjedelige?:)

Rebecca

2kommentarerVelkommen!
Denne bloggen handler om bandet One Direction. Vi er to jenter, Tuva (tuvahjelle@hotmail.no) og Stine(stinetherese99@hotmail.com), som kommer til å oppdatere dere om kjekkasene! For kontakt, bruk hotmailene eller legg igjen en kommentar.

arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Facts
Historie

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits