Historie - #2

"Moren din kjørte deg fort til skolen, og det første du så når du kom frem var en plakat som hang på muren  der du og venninnene dine brukte å sitte på i friminuttene."


 

"Hade!" sa jeg til mamma før jeg ga henne en klem å gikk ut av bilen. Jeg stirret fremdeles på den plakaten som var der, men så ikke helt hva det sto eller hva det handlet om. Plutselig hørte jeg noen rope navnet mitt borte ved døren inn til skolen, så jeg mistet konsentrasjonen på plakaten før jeg så bort mot døren. Det var venninnene mine Maja og Line, som også opprinnelig kom fra Norge, men som hadde bodd her nesten like lenge som meg, så de snakket også engelsk. Jeg gikk bort til dem å begynnte å prate mens vi gikk inn i korridoren og bort til skapene våres. Jeg hadde kjemi nå, mens Maja og Line hadde matematikk. Jeg gikk bort til klasserommet, og hørte at læreren allerede hadde begynnt timen, men det var ikke kjemi han snakket om, tvert imot. Det var om One Direction, ikke at jeg viste hvem det var eller noe. Læreren sa noe med at de skulle komme hit, på skolen å holde en liten konsert for elevene, og at det var muligheter for å møte dem etterpå.

Skoledagen gikk fort, å før jeg viste ordet av det var den over. Jeg bestemte meg for å gå hjem istede for å ta bussen som jeg pleier, i og med at det var så varmt ute nå. Da jeg kom hjem gikk jeg rett opp på rommet mitt med et eple i hånden. Jeg fant frem macen og begynnte å søke litt på One Direction. Jeg kom over sangen deres "What makes you beautiful" å ble helt forelsket i dem. Spesielt den gutten med krøllene. "Jeg må finne ut hva han heter!" tenkte du. Du gikk på wikipedia.no og søkte på One Direction igjen. Ikke at jeg fikk så mye ut av det søket, men det sto litt om hver gutt der. Jeg bestemte meg for å søke opp hvert enkelt navn på google bilder. Da jeg søkte på Harry Styles fant jeg han med krøllene. Jeg syntes han var så utrolig fin, kjekk og så videre. Jeg bestemte meg for å høre litt mer på sangene deres og se litt på bilder av dem før jeg gjør noe som helst annet.


også ganske kjedelig del egentlig, men det blir morsommere snart, promise :)

Rebecca! x

2kommentarer


  3 kommentarer på "Historie - #2"

Postet av: SweetDirection
Mere
01.05.2012, 22:36
URL: http://sweetdirection.blogg.no
Postet av: Julie
Meeeeeer :-D
02.05.2012, 01:10
URL: http://odfanfiction.blogg.no
Postet av: lina
Mer :-)
04.05.2012, 18:54
URL: http://dream1tord.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Bloggen er skrevet av Tuva og Stine.">her

arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Facts
Historie

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits