Historie - #1 +info

(DET KAN HENDE DET BLIR LITT RAR SKRIFT PÅ HISTORIENE, MEN DET ER FORDI JEG SKRIVER DEM I WORD FØRST, FOR SÅ Å KOPIERE TEKSTEN OG LIME DEN INN SOM ET NYTT INNLEGG! HÅPER DET ER GREIT FOR DERE, også er det bare for denne delen, ingen andre deler X)

 

Nå skal jeg starte å skrive en historie her på bloggen. Dette er min første historie, så håper dere liker den, og kommenterer i kommentarfeltet om det skulle være noe dere lurer på, eller om det skulle være noe dere synes jeg bør endre med historien.

Jeg kommer ikke til å ha et bestemt navn på hovedpersonen, så det blir å stå "dn", altså "ditt navn".

"dn" er ei  15, snart 16 år gammel jente fra Norge. Moren og faren til "dn" bestemte seg for å gå hver til sitt da "dn" var to år gammel, av forskjellige grunner. Hun og moren hennes flyttet etter et års tid til USA. De har nå bodd der i snart 13 år. De har ikke kontakt med faren til "dn", men moren hennes har funnet kjærligheten i USA, og har giftet seg med en hyggelig mann som heter Michael.  Moren til "dn" heter Louise. Følg med videre så får dere se hva som skjer.

 

""dn" våkne vennen!" Ugh, det var moren min som var på døren igjen. Jeg hatet når hun kom for å vekke meg på morgenen. Jeg ville mye heller sove enn å dra på skolen, men det er jeg vell ikke helt alene om.

"Gi meg fem minutter da, pils?" ropte jeg tilbake.

"Nei, da blir du forsein til skolen! Stå opp, nå!" mamma brukte alltid å  bli irritert om jeg ikke sto opp med en gang, hun hadde alltid vært sånn, og hun kommer nok alltid til å være sånn også.

"Okei, jeg kommer." Jeg måtte bare gi meg til slutt, sånn at hun gikk.

Jeg sto opp å gikk inn i mitt nydelige walkincloset som jeg hadde vunnet på en konkurranse på nelly.com for ikke så mange ukene siden, der de fiksa et walkincloset til tre heldige jenter, og en av dem var meg. Jeg fant frem noen klær jeg kunne gå med i dag også gikk jeg inn på badet for å dusje og ordne meg. Etter 20 minutter kom mamma å banket på døren inn til badet.

""dn" er du ferdig? Vi må gå nå."

"Jepp, jeg kommer nå!" Jeg sprang ned trappen og inn på kjøkkenet. Jeg tok meg et eple og spiste det sjappt opp før jeg sprang til gangen, tok på meg sko og jakke og gikk ut  bilen der mamma ventet på meg.

"OMG mamma, du trenger ikke stresse sånn, jeg kommer ikke noe fortere fordi om."

Moren din kjørte deg fort til skolen, og det første du så når du kom frem var en plakat som hang på muren  der du og venninnene dine brukte å sitte på i friminuttene.

Dette ble en veldig kjedelig del, men er ikke alle del 1 kjedelige?:)

Rebecca

2kommentarer


  4 kommentarer på "Historie - #1 +info"

Postet av: Mathea
Meer, plizz :D
01.05.2012, 17:01
Postet av: odfanfiction
meeeer :)
01.05.2012, 18:17
URL: http://odfanfiction.blogg.no
Postet av: Sigrid
Meer :D
01.05.2012, 18:57
Postet av: Tuva Hjelle
meeer!
01.05.2012, 20:54
URL: http://tuvahjelle.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Bloggen er skrevet av Tuva og Stine.">her

arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Facts
Historie

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits