Ny historieblogger

Heihei. Jeg er den nye historiebloggeren på denne bloggen, jeg har ikke skrevet historier før, så dette er nytt for meg. Derfor håper jeg dere tar meg godt imot, og kommer med tips til hva jeg kan gjøre bedre med historien, dere kan gjerne komme med innspill til hvordan dere vil historien skal være også. Ellers litt om meg:

Rebecca, 15 år gammel jente fra ei lita øy utenfor Trondheim. På fritiden er jeg mest med venner, men har også hest, så tilbringer litt tid i stallen. Jeg fikk øynene opp for One Direction i januar 2011, men var bare fan frem til høsten, da jeg ble Directioner. Jeg hører på guttenes musikk vær dag, og om det går en dag uten at jeg får til å høre på dem blir jeg nesten litt fra meg, ehm.. men sånn er det vell å være Directioner, eller hva? Jeg blogger også på min egen blogg: www.r0s.blogg.no. Om det skulle være noe kan dere kontakte meg på mail: stromooyblogg@hotmail.com.

Jeg ser for meg at jeg starter å skrive historier litt senere, pga at i dag på skolen fikk jeg vite at vi har utrolig mye lekser den uka her, blæh! Men håper jeg får posta noe i morgen.

Blogges! 

FORESTEN så anbefaler jeg dere å stemme på Directioners her: http://www.teen.com/2012/04/12/celebrities/most-popular-teen-celebrities-round-2-poll/ 


  0 kommentarer på "Ny historieblogger"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Bloggen er skrevet av Tuva og Stine.">her

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Facts
Historie

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits